8723 Varászló, hrsz. 014

Kifogyhatatlan megújuló energia…

Geopower Engineering Kft

A „geotermikus” kifejezés görög eredetű, jelentése: földi meleg, belső hőség

Új, talán szokatlan megoldás képen, társaságunk saját maga keres befektetőket, együtt működve  befektetés szervező céggel.

Talán nem kell nagyon bizonygatni, főleg Önnek, mint gyakorlott befektetőnek: az energetikába való befektetés mindig, mindenhol profitábilis vállalkozás.

Kérem ismerje meg a GNE Minta Projekt üzleti tervét, melyet ide kattintva tekinthet meg!

Előzetes szándékaink szerint a befektetőknek nettó 8% garantált hozamot ajánlunk. Ha felketettük az érdeklődését, keresse velünk a kapcsolatot!

Projk

A geotermikus energia  forrás felhasználásával generált villamos áram a geotermikus energia komplex hasznosításának alapja, hiszen a 90 °C feletti hő tartományban kitermelt geotermikus fluidum energiáját használja fel, 13-15% hatékonysággal.

Ez a nagy entalpiájú források komplex hasznosításának első lépése. Ezen lépés üzleti bemutatását nézheti meg ide kattintva.  

A további hő lépcsők kihasználásával a projekt egyelőre nem tervez, a későbbi, tervezés alatti fázisokban fog terv készülni annak a hő lépcsőnek a kihasználására.

A további hő lépcső elsődleges hasznosítása mintegy 12 ha korszerű fólia növényházban termesztett zöldségek előállítása lesz.

Ennek a lépésnek a megvalósításával létre jön a geotermikus energia komplex hasznosítása.

1. oldal / 2

© 2023 Geopower Engineering Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Stúdió